Már megint egy…

Posted: 2010. január 21. in Mindennapok
Címkék: , ,

A sok Darwint tagadó, és kreacionizmust hírdető könyv után egy újabb “remekmű” került a hazai könyvespolcokra. A könyv címe: Változtasd meg a DNS-ed! Szerzője pedig Dr. Robert Vincent Gerard filozófus és gyógyító látnok, aki a Georgia Állami Egyetemen 1985-ben szerezte meg a doktori címet (azt nem tudom, hogy a filozófusit vagy a gyógyító látnokit).

A “doktor” úr elmondása szerint 1997. júliusában egy DNS-aktiválási programot és a hozzá szükséges tudást szerzett szellemi segítőitől, amellyel képes a kromoszómákban található több szálú DNS-aktiválására és kódolására. A sok szerencsétlen (igazi) tudós meg évekig dolgozott, hogy kemény munka árán megalkossa az emberi géntérképet.

“Amikor az intuíció a tudatosság (theta-állapot) egy magasabb szintjére lép, megkezdődhet az alkotás, az önépítés folyamata. Ezt kifejlesztve mindenki megváltoztathatja DNS-ét, s ezzel az életét!” (Idézet a könyv ismertetőjéből)!

Ezek szerint a génsebészet, a plasztikai sebészet és a szépségszalonok kora leáldozóban van, ugyanis egy kis koncentrálással mindenki olyan kűlsőt és belsőt teremthet magának, amilyet akar.

Csak tudnám ki adott ennek az embernek doktori címet!

Hozzászólások
 1. szistike szerint:

  Ezek szerint kesz, nincs mar jovoje a plasztikai sebeszetnek. Pedig oda akartam menni a masodik egyetemre. De nem baj, koncentralok en is mindjart egy kicsit es olyan szep leszek, hogy a tukor is szerelmes lesz belem. Lakat, csak meg azt ird meg kerlek, hogy mennyi idot kell koncentralni es kelle valami extrat csinalni mellette? 😀

 2. Zs. szerint:

  Ha időm lenne én elolvasnám…na jó, olvasnám. Amúgy tényleg kiváncsi vagyok, hogy mi lehet benne, mármint a módszertani leírásra 🙂
  ha valahol megtalálom ebook formájában rendelkezésetekre bocsájtom, úgyis rátok férne egy kis genetikai változtatás:)

 3. norubi szerint:

  nagyon jó cikk. Nem is annyira görbe az a tükör, amit ezzel a társadalom elé állítasz. Hivatkoztam a cikkedre a blogomon.
  http://norubicreativemind.wordpress.com/

 4. […] A Görbetükör című blogon rövid ismertető jelent meg egy “nagyszerű” könyvről, melyet Dr. Robert Vincent Gerard filiozófus és gyógyító látnok (ehm) írt. A neves filozófus és GYÓGYÍTÓ LÁTNOK szerint lelki folyamatok útján meg tudjuk változtatni saját génjeinket. Dr. Gerard igencsak haragudhat a szüleire, ha ilyen jellegű “kutatásokat” végez. A teljesen haszontalan (és nem gyengén ocsmány) kiadvány leginkább arra jó, hogy felmérjük vele a hazai olvasási szokásokat. Az ezoterikus kiadványok hosszú ideje töretlen népszerűsége aggasztó lehet, be legalább részben megmagyarázza a vámpíros-romantikus könyvek kelendőségét. A cikk írója csak utalás szintjén, de egy kalap alá veszi ezt a könyvet a rengeteg evolúció-tagadó munkával, amelyek szintén jól fogynak mostanában. Ha més az “ösi titkokat” boncolgató könyveket is megemlítjük, kész is a kultúrális látlelet. CIKK […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s